Liste de plata

Calcul liste de plata personalizat in functie de necesarul asociatiei dumneavoastra.

Servicii de apa

Aplicatia gestioneaza repartizarea costurilor pentru apa-canal, apa meteorica tinand cont de situatia contorizarilor si de metodele de repartizare (apartament, persoana, cantitativ) a diferentelor conform hotararilor interne ale corpului de conducere.

Costuri de incalzire

Fie ca repartizati global, fie ca va bazati pe referatele tehnice, fie ca aveti un contract cu o firma de repartitoare de costuri, programul va ofera o cale flexibila de a repartiza aceste costuri tinand cont de particularizarile asociatiei dvs. Centralele termice, convectoarele pe gaz sau alte surse alternative de incalzire precum si subventiile aferente costurilor de incalzire sunt gestionate prin intermediul sistemului integrat.

Furnizori Generali

Repartizarea costurilor cu gazele naturale, energia electrica scara, energie electrica ascensor, intretineri sau reparatii ascensoare, costuri de salubrizare individuale per bloc sau globale per asociatie, chirii si costuri de salarizare, cheltuieli diverse precum si o gama larga de cheltuieli generale de repartizat pot fi distribuite prin mecanismul flexibil de calcul liste.